zaterdag 15 november 2014

De Vrijbuiters - met trainer Jim

Het is niet druk vandaag, maar dat is het de laatste tijd toch al niet. Dat heeft overigens niets te maken met verminderd enthousiasme bij de leden maar eerder met ongemakjes t.g.v. blessures. Zo is nu Riet weer getroffen doordat ze van de week met haar fiets is gevallen. Is Rien nog aan het herstellen van zijn nieuwe knie operatie en is André dat zelfde maar dan met een nieuwe heup. In ieder geval zijn er vandaag 3 mensen voor de training en 6 die de wandelgangen inspecteren.

Vandaag mag ik van Herman eens de training voor mijn rekening nemen.  En dus ga ik voor een dynamische warming-up, gevolgd door allerlei dynamische oefeningen, wat versnellinkjes, een stukje op duurlooptempo en na een dik half uur weer afbouwen naar rekken en strekken.
De eindafsluiting doen we vlug eventjes want we zijn stiekem een minuutje of zo te laat. Maar de training is goed verlopen. De dame en heer waren tevreden.

Bij de koffie hebben we zelfgebakken cake van Annie, maar ook chocolade versnaperingen van Jan, die trakteert vanwege zijn verjaardag, gisteren.

En daarna neem ik opnieuw de krat met koffie en thee mee voor de training van volgende week.Geen opmerkingen: