zaterdag 7 november 2015

Geen training bij de Vrijbuiters vandaag maar een dagje Key Music Plaza in Rotterdam

De titel zegt het al: Vandaag een dagje uit i.p.v. training geven aan de Vrijbuiters.
Vandaag, samen met broer Thony naar Rotterdam, naar de music Store Key Music waar vandaag de Key Music Plaza wordt gehouden. Een open dag met clinics van diverse artiesten, demo's en workshops.

We zijn er al voor de aanvang van 13:00 uur en de QR-code op broers smartphone, gekregen bij de registratie voor dit "evenement" is nergens voor nodig, wordt niet eens naar om gekeken.
We kunnen ook gewoon naar binnen. Het eerste wat doen is ons goed doen een een broodje rookworst met zuurkool. Daarna lopen we door de winkel, bekijken de gitaren, versterkers, mixers, spelen zo nu en dan iets en intussen bezoeken we de demonstraties en clinics.
Het gitaarwerk is zoals altijd bij zoiets een demonstratie hoe snel de vingers over de snaren kunnen. Even een langzaam en melodieus nummertje en ja hoor, meneer de gitarist valt meteen door de mand. Nee dat ging toch niet echt goed.

Jaja, tattoo Ben Saunders is er ook. Het is dat we weer in de rij staan voor een broodje rookworst en en een broodje kipkerry maar anders had ik daar niets van hoeven te horen. Anders is dat met Laurén ter Horst, een voor mij in ieder geval onbekende Rotterdamse jongedame die haar singersongwriters talent ten gehore brengt. Jammer dat ze haar akoestische gitaar elektrisch versterkt i.p.v. gebruik te maken van een microfoon. Dat zou de combinatie met haar prachtige stem en mooie zang toch wel compleet gemaakt hebben.

Thony schaft nog wel een gitaarstandaard en een keyboard-hoes aan en dan vinden we 16:00 uur laat genoeg om weer naar huis, richting Breda te gaan.
Geen opmerkingen: