zondag 27 juli 2014

Trimloop - GVAC trimlopen 6,3km

Na de 12km duurloop van gisteren wordt het vandaag een uitlooprondje, samen met Dorie die het ook even rustig aan moet doen.
En alweer ben ik mijn stempelkaart vergeten maar gelukkig is dat geen probleem.
Het wordt amper inlopen maar voor uitlopen hoeft dat ook niet echt.
Ondanks de vakantieperiode is het redelijk druk voor GVAC trimlopen begrippen. Dit keer tellen we 49 deelnemers en dat is 2 minder dan de vorige keer, hier. Je merkt dus wel dat de marathon van Eindhoven nadert.

Na de start is het dus rustig vertrekken. Het lijkt wel alsof we wel heel erg langzaam gaan gezien de anderen die al meteen van ons weglopen. En dat terwijl mijn gevoel zegt dat ik bepaald niet te langzaam van start ben gegaan. Op het 1km-punt geeft de 6:21 wel aan dat we inderdaad niet bepaald snel gegaan. "Maar dat geeft niet want het is uitlopen en dan mag het niet sneller dan gisteren.....", aldus Dorie. We houden dit tempo daarom maar aan. Gevoelsmatig dan. Aan de hand van de tussentijden corrigeren we dat wel.
Het is toch weer warm. De zon schijnt weer volop en daarom is de schaduw in de bossen meer dan welkom. De binnenkomst op 39:10 (netto) is niet schrikbarend maar wel naar verwachting.

Morgen naar Duizel.....Geen opmerkingen: