zaterdag 21 januari 2017

De Vrijbuiters - training

Onderweg heb ik Monique al zien fietsen. Mooi. Dorie zou ook komen. Dan kan vandaag de foto gemaakt worden om de groepsfoto compleet te maken.
Het is lekker vol. Veel Vrijbuiters aanwezig vandaag. En het is koud. Best koud. Daarom maar vlug beginnen met de training.
Ik sla stop 1 ook maar over en doe de warming-up oefeningen al dribbelend richting stop 2. Bijna bij stop 2, want vanwege de kou stoppen we een paar meter eerder om een plekje in de zon te vinden voor wat oefeningen op de plaats. En dan op naar stop 3 waar we estafette gaan doen. Met zijn zessen doen we de jongens tegen de meisjes, Riet, Carla en Dorie versus Hans, Herman en ik. Met mijn meegenomen camera ook even wat plaatjes schieten en Hans doet dat ook met mijn camera. Meteen Herman ook maar gevraagd of hij een foto maakt maar zo'n fototoestel blijk voor Herman toch wel erg ingewikkeld. Er zitten maar 2 knopje op: 1 om de foto mee te maken en 1 om hem uit en aan te zetten. En wat denk je? Gelukkig lukt het de 2e keer wel na een spoedcursus fotograferen.


We vervolgen hetzelfde parkoers als vorige week, naar de weg, in eigen tempo naar de boerderij in de bocht en weer terug, dribbelend naar het kapelletje voor de rek- en strekoefeningen en al rekkend en strekkend richting kantine. Met nog wat laatste balansoefeningen sluiten we met wat ademhalingsoefeningen af. Net iets voor 12 uur, maar het is genoeg geweest. Toch weer 4,26km afgelegd volgens de Endomondo app.


Net als vorige week schijnt ook nu de zon weer volop maar ook op het moment dat de foto van de dames Monique en Dorie gemaakt moet worden. Dat was vorige week wel anders.
Er is wat mis met de Canon EOS 400D. Vanmorgen bleek de vorige week volgeladen accu opeens helemaal door, terwijl de camera uit stond en er nog geen 20 foto's mee gemaakt waren. Daarom vanmorgen een volle reserve accu geplaatst maar na al een paar foto's is deze ook al weer leeg. Ik hoop dat die paar foto's genoeg zullen zijn voor het photoshop werk.


Geen opmerkingen: