vrijdag 12 oktober 2012

Halloween Run 2012

Griezelige Halloween Run op 27 oktober

Griezelige Halloween Run op 27 oktober  

Het centrum van Amsterdam – Utrecht – Breda – Eindhoven – Den Bosch en Zwolle staat zaterdagavond 27 oktober in het teken van de Run2Day Halloween Run, presented by Saucony. Ruim 800 griezelig geschminkte hardlopers rennen door 6 verschillende steden. Angstaanjagende zombies en skeletten jagen argeloze voorbijgangers en doodsbange toeristen de stuipen op het lijf. Beats gaan door merg en been, want jij kunt nergens heen… 

Lopers in Halloween outfit starten om 22:00 uur bij de in een spookhuis omgetoverde Run2Day winkels. Ze zullen de stad tot middernacht onveilig maken. There is no escape! Je hart gaat tekeer, iedereen haalt gejaagd adem, angstaanjagende beats van DJ Evil Dead vullen de nacht: ren voor je leven, want dit is de Halloween Run 2012. 

Doe mee – als je durft!
Schrijf je in voor de griezeligste loop van het jaar via onderstaande adressen. Vermeld bij de inschrijving je naam, geslacht en t-shirt maat. Elke deelnemer krijgt een limited edition Run2Day Halloween shirt. Daarnaast krijgen de drie lopers met het beste Halloween kostuum een Saucony Kinvara schoen. De deur gaat open om 20:30 om iedereen van een awesome skull face painting te voorzien.
De run zal ongeveer tussen de 7-8km zijn, tussendoor zullen er 3-4 stops zijn waar even gefeest wordt. Als je 5km achter elkaar kunt hardlopen dan kun jij meedoen aan de Halloween Run 2012.

Aanmelden:
Amsterdam: halloween@run2day.nl
Utrecht: utrecht@run2day.nl
Breda: breda@run2day.nl
Den Bosch: denbosch@run2day.nl
Eindhoven: eindhoven@run2day.nl
Zwolle: zwolle@run2day.nl

Run2Day medewerker Jordy Hindriks legt uit waarom Run2Day in samenwerking met Saucony de Halloween Run presenteert: “Afgelopen jaar hebben we voor de eerste keer de Halloween Run georganiseerd en dit was echt een megasucces. Nu rollen we dit uit naar 6 plaatsen; Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Zwolle en met voornaamste doel: Hardlopen nog leuker maken! Rennende lijken door de stad, een dj die vanaf een bakfiets de deelnemers voortjaagt door het holst van de nacht. Run2Day maakt hardlopen nog leuker, maar op 27 oktober zijn we bloedserieus.”

When dawn is at hand, we run like the devil is chasing us!

Op de hoogte blijven van de Halloween Run en andere acties, volg ons op Facebook en Twitter.

Hieronder een sfeerimpressie van Halloween Run 2011.

 

Klik hier voor meer info op de originele website van Run2DayGeen opmerkingen: