dinsdag 18 december 2012

De tol van een zwaar weekend

Het is dinsdag, 2 dagen na een turbulent weekeinde. Na een dag werken, gisteren, lijkt de kaars opeens gedoofd. De vermoeidheid ten gevolge van de vermoeide afgelopen dagen eisen zijn tol. Wat heb ik vandaag weer moeite om mijn ogen open te houden. En dat terwijl het vandaag alweer een hectische dag gaat worden, naast de gebruikelijke kleinkind-van-school-afhaal-perikelen.

Sinds zaterdag staat er al een kerstboom in de schuur. Ja in de schuur.... Er is nog geen tijd geweest om hem in huis te zetten, laat staan op te tuigen.
Morgen nog een halve dag werken, 's middags wat afspraken en aansluitend naar de bios en dan is het nog steeds geen tijd voor wat Kerstvakantie. Poehee, er moet de komende dagen nog heel wat administratief geregeld worden en eigenlijk moet er ook nog wat aan de schuur en schutting gebeuren.

Verder is de rugpijn nog steeds niet helemaal over. Dat zou best wel eens met die drukte te maken kunnen hebben. In ieder geval zit het nu gevoelsmatig nog op 20%. Vanavond nog geen training maar donderdag wil ik toch echt weer aan de baantraining mee doen. En dan zul je zien, dan regent het natuurlijk weer...

En die kerstboom... Ik ben bang dat dat pas donderdag gaat worden.

Geen opmerkingen: