zaterdag 28 februari 2015

De Vrijbuiters - training

Vandaag is het mijn beurt voor de koffie en dus op tijd in de weer met thermoskannen en kokend water. En ook dit keer weer keurig op tijd op de training.
De dames Monique en Carla ontbreken vandaag bij de training. De wandelaars zijn ook niet compleet omdat Dorris ontbreekt, waarschijnlijk nog in de roes van haar verjaardagsfeest van een paar dagen geleden.

Morgen is de 20 van Alphen en laat ik het daarom niet al te gek maken.
Na de warmlopen en warming up een wat rustigere intensieve kort maar krachtige deel van de training. Dit keer om de beurt een keer op en neer en door de knieën en  opspringen, op volgorde van leeftijd, van oud naar jong. Later ook in een rij dribbelen en de laatste naar voren laten lopen. De overige onderdelen ongeveer hetzelfde als anders, dit keer wel wat meer wandelen.
Onderweg nog een foto van een silhouet van een jager met honden tegen de gevel van een huisje gemaakt op verzoek van Dorie.


Een"spannend" einde van de training: We krijgen bezoek van de politie. Iemand heeft gebeld dat er "spullen" in het bos liggen. Wij hebben in ieder geval niet gebeld en zijn ook niet verantwoordelijk voor wat in die tas zit. Achteraf blijkt het toch geen afgesneden hoofd te zijn maar wat papieren van een advocaat. Gelukkig. Kunnen we rustig aan de koffie.


De nieuwjaarsgroepsfoto heb ik gisterenavond eindelijk naar tevredenheid van mezelf helemaal afgewerkt en die ligt daarom vandaag ook bij de koffie ter inzage. "Of ze er ook een afdruk van mogen krijgen..."? Natuurlijk. Volgende keer.

Het weer:
Mooi zacht en zonnig "lenteweer". Het waait wel maar lichtjes waardoor de gevoelstemperatuur lager ligt. Temperatuur 6ºC, gevoelstemperatuur 3ºCGeen opmerkingen: