woensdag 30 april 2014

Trimloop - De Hypotheker Beekloop 1km. Kidsrun

Dit keer zonder Thony maar wel met Marcia en 3 kleinkinderen.
Thony moet helaas verstek laten gaan. Geen blessure maar slijtage aan 3 nekwervels zijn de oorzaak. Dus niet zomaar dit keer niet, maar de vraag of het überhaupt nog wel komt.

Daarentegen komt vandaag wel Marcia meelopen. Zij komt voor de 8km.
En ook de kleinkinderen Luuk, Damian en Lizzie doen mee met de 1km. kidsrun.

6 Uur en Johan parkeert de Ford Focus voor onze heg. Zoals altijd neem ik plaats voorin en Marie-José, die dit keer wel mee gaat omdat ze de kleinkroost wel bezig wil zien, gaat samen met Dorie op de achterbank.
Zoals inmiddels gewoon steken we op de Boschdijk de groenstrook over om zo op de ventweg naast het terrein van De Grote Beek te kunnen komen. Danny heeft intussen al laten weten dat zij er al zijn. Ook op de ventweg volgens de instructie om op diezelfde ventweg te komen. Alleen Marcia is wat verlaat maar uiteindelijk zijn zijn er ook zo bij.

Ondanks het vroege tijdstip is het altijd al vroeg druk hier.
Ook Joke en Jack zijn er, om samen met stichting "De Eik" voor een waterpost te zorgen.
Maar eerst is er de kidsrun.
De groep kinderen krijgen doen eerst nog een gezamenlijke warming-up en krijgen daarna nog wat instructies over het lopen. Niet duwen bij start, en volg de fiets... En dan is daar de start.
Luuk, Damian en Lizzie hebben intussen al wat training op gedaan en weten al dat ze niet als een gek van start moeten gaan. En ze doen het goed. Ze gaan inderdaad niet als gekken van start. Papa's en mama's en ook opa's en oma's moedigen ze aan en zo komen ze naar een paar minuten lopen ze weer onder de oranje start/finishboog door. Even nog doorlopen naar de blauwe tent voor een goodybag en dan is het tijd voor mama Marcia en opa Jimi om naar de start te gaan.


Helaas geen tijden opgenomen. (te druk met fotograferen)  en er is hier geen tijdwaarneming. Maar dat komt misschien ergens anders wel weer een keer.Geen opmerkingen: